INGYENES HANGANYAG

EGÉSZSÉGES ÚT A NŐHÖZ

Betekintés a Feminin Női Újjászületés programba

Miért érdemes meghallgatni az ingyenes hanganyagot és letölteni az ingyenes pdf - élmény anyagot tartalmazó munkafüzetet?

Új utak megmutatásával, új elgondolásokkal gazdagít, 
nem csupán a 2023-as évi tervezésben segít, hanem tovább mutat a jövőd irányába.

Az ingyenesen letölthető 28 perces hanganyag, a hozzátartozó ingyenesen letölthető 14 oldalas pdf,
mely egyúttal egy emelkedésedet, tudatosodásodat szolgáló munkáltató élmény füzet is.

A hanganyag meghallgatása többször szeretetteli önteremtő meditatív állapothoz juttat el,
melyben képessé válsz átváltoztatni az önmagaddal kapcsolatos gondolataidat.

A pdf élmény munkafüzet kérdéseinek megválaszolása elfogadó tisztánlátást nyújt a számodra mind a jeleneddel,
mind a jövőddel, a lélekből fakadó vágyaiddal kapcsolatban.

Segít abban, hogy kibonthasd azt az önálló tudatos jövő képedet önmagadról, azt a felnőtt énedet,
aki önbizalommal építi az életét, mert pozitívan, egészségesen gondolkodik önmagáról.

Ez az ingyenes anyagom egyúttal betekintés számodra azon Feminin Női Újjászületés kurzusomba, ami hamarosan indul, 2023. január 13-án és 2 hónapon át támogat, hogy még határozottabban, még teljesebben és szabadon, önállóan élhesd egészséges módon a feminin, könnyedén teremtő valóságodat, (csak semmi masculin küzdés, kontroll, harc!!!, fárasztó munka, idő hiány, kiégés!) és az álmaidat a feminin önvalódat elismerve azonnal valósítsd nyugalomban, mosolyogva a belső csendedben és azokhoz a konkrét lépéseidet meg is tedd, meg is tapasztalt a gyakorlatban, amik elvezetnek ehhez az állapotodhoz. 

És mindez csak a kezdet!

Ezt az álmodó, teremtő női mivoltodat hívjuk elő, gyakoroljuk, építjük, gazdagítjuk a csodák valósággá tapasztalására egy különleges, szeretetteli emelő női közösségben a Feminin Női Újjászületés kurzus során, hogy a feminin teremtő mivoltoddal légy jelen ezentúl életed hangsúlyos területein egyre többször a minden napjaidban.

MIÉRT BÍZHATSZ BENNEM?

Az életem a nők gyógyításáról szól

Az a Nő, Anya, Asszony, akinek az élete, így a hivatása is a Nők gyógyításáról, ébresztéséről, tudatos emeléséről, önmaguk elfogadásának segítéséről, vágyaik inspirálásáról, azok beteljesítéséről szól.

A családi élet jobbításáról, a szerelmi partnerség kiteljesítéséről, a boldogságot adó útról. És az a Nő, aki a születési jogába beleállva, kezdetektől folyamatosan bővül: orvos-pszichiáter, pszichoterapeuta, természetgyógyász, spirituális gyógyító, tanító, önálló vállalkozó, egészségmentor. Mindazt, amit átadok, a lehető legtermészetesebben teszem, élvezettel, könnyedén, rugalmasan, bölcsen, szeretettel, nagy tapasztalattal!