Öngyógyító Önismereti folyamat az egészségedért, az új világodért

Dr. Szabó Ágnessel

Öngyógyítás, nőiség, kapcsolatrendezés, egészségtudatosság

14 alkalmas online kurzus 2023. 11. 16 – 2024. 03.01.

„Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”

(Weöres Sándor: A teljesség felé)

Gyógyítsd meg a nőiségedet, a kapcsolataidat, az életedet, a körülményeidet, így az egész világodat, és élj egészséges, boldog, új életet a siker-program támogatásával!

4 az 1-ben!

A gyógyulásod – mely egy magas tudatossági szinten létrejövő megértési folyamat – az életed különböző területein bekövetkezik egyidejűleg és hatással van a környezetedre. Egyszerre szolgálja az egészségedet és egyszerre preventív is, életörömre hangol és erőssé tesz.

Kiknek ajánlott az Öngyógyító Önismereti program?

AZ ÖNGYÓGYÍTÓ ÖNISMERETI PROGRAM EGÉSZSÉGES NŐISÉGRE, HARMONIKUS KAPCSOLATOKRA, TELJES ÉLETRE VÁGYÓ NŐKNEK AJÁNLOTT.

AZ ÖNISMERETI PROGRAM VÉGÉRE KITELJESEDETT, ÖNVALÓDRA ÉBREDETT ÚJ NŐKÉNT, ÖRÖMMEL TE IRÁNYÍTOD AZ ÉLETED.

Online élő bejelentkezések hetente, támogató mentorálással több, mint 3 hónapon át.

Hogyan tudod meggyógyítani önmagadat és a kapcsolataidat az Öngyógyító Önismereti program által?

Minden segítséget, támogatást megkapsz hozzá, hogy beteljesítsd a vágyadat!

Hetente váltakozva, csütörtökönként és péntekenként 7.30-9.00 között élő online mentorálásban, gyógyításban, emelésben lesz részed!

Egy támogató NŐI KÖZÖSSÉGBEN FORMÁLÓDSZ, ahol elfogadásra, megértésre lelsz.

Belső gyakorlatokkal, meditációkkal, kinyomtatható pdf segítségével haladsz az új utadon.

Rendszerezetten végighaladunk az életed meghatározó állomásain és RENDET TEREMTÜNK, ELENGEDÜNK, MEGÚJULUNK – kizárólag magas tudatosságú nézőpontok szerint!

Nincs már áldozat, nincs panaszkodás, nincs szenvedés, nincs bírálat, nincs kritika, nincs manipuláció, nincs kiégés, nincs megfelelés!

Ébredés van!

 

Új életérzés van!

Ami lehúz, függőségben tart, korlátoz, azt megismerjük, magas tudatossággal megértjük, szabadjára engedjük vagy a szolgálatodba állítjuk!

Minden pillanatban ébredsz, könnyebbé válsz egy magasabb megértés, a tudatosulás által, mely örömre, életörömre hangol, lendületet ad!

Végül képessé válsz:

  • önmagad szeretetére, elégedett és önbizalommal teli elfogadására, békés megoldásokra,
  • indulataid, érzéseid szabályozására, ezáltal a megszépülésre,
  • Félelmeid, ragaszkodásaid eloldására, ezáltal a gazdagodásra,
  • önmegértésre, céltudatos önkiválasztásra,
  • új nézőpontok szabad, egész-séges befogadására önmagaddal és a kapcsolataiddal szemben,
  • a benned élő szellemi önvalód és a fizikai világod egységben szemléletére (valójában ez a teljes egész-ség a lelkedben!)
  • tehát a teljes megújulásra új, szép, egészséges, vonzó nőként, aki a kapcsolataiban ezentúl inspirálóan, szeretettel, örömmel van jelen.
Csupán tanult önkorlátozások, önszabotázsok, önillúziók rejtik el, blokkolják előled, aki valójában vagy. Belső ÖnMagadhoz kizárólag az önismeret ösvénye vezet el.
Önismereti belső utazásod a kurzus során a magasabb megértés és az önfelismerés által (valójában emlékezni kezdesz arra, aki vagy) felszabadít korlátaid alól, elengedésre kerülnek önszabotáló gondolati és viselkedési formáid és új lehetőségekkel, új fordulatokkal gazdagodva átíródik az egész életed.
Jelentkezz!

Tarts velünk,

Lehetséges!

Azonban BELSŐ ELHATÁROZÁSOD, MAJD EZT KÖVETŐ KITARTÁSOD SZÜKSÉGES A SIKEREDHEZ!

Csatlakozz a magas hatékonyságú online önismereti folyamathoz!

Bárhol is tartasz az életedben, az rendben van.

Újra indulhatsz, gyógyulhatsz, formálódhatsz velünk! Nem vagy sem kevés, sem sok! Pont jó vagy, pont időben vagy.

A témák, amiken átformálod magad az önismereti folyamatod során, a káosztól mentesek és a csakráidban tárolt információk által képessé tesznek ismét a fókuszodba emelni az Egész-ségedet, ily módon te fogod egyszerűen megadni magadnak azt, egy ÚJRA ÉRTELMEZETT, ÉLETÖRÖMMEL TELI VILÁGBAN. 

A csakrák az életünk tudatosulási lehetőségei Bennük születünk újjá az önismeret során.

1. Születés.

Kapcsolat a természettel, a Földdel, az anyagival, az ősi életenergiával, az anyagi világgal (pénzzel is), a ritmussal, a szeretet univerzális jelenlétével. Biztonság. Ősbizalom. Félelmeiddel való reális szembenézés, a bőség elfogadása. Az élet elfogadása.

Ne feledd!
Szellemi munkát fogsz végezni az önismereti folyamatod során, ami minden tevékenységek felett a legfárasztóbb, de egyúttal a legizgalmasabb is! Gyakorlottá válva ebben a minőségedben, alkalmazva azt rendszeresen, végül könnyeddé és örömtelivé alakul a világod! HARMÓNIÁBA KERÜLSZ ÖNMAGADDAL!

2. Serdülőkor

Kreatív lelki erőd, ősi érzelmeid, a mosolyod újra élesztése (ha eddig nem volt elég erőd hozzá), beleállás érzelmeid feletti hatalmadba, a Mindenségtől származó eredeterődbe, tehát az örömbe, az egészséges életörömbe. Önbizalom, a másik emberbe vetett bizalom, különösen a másik nemmel való bizalmi kapcsolat. Önmegbocsátás. Áramlás.

3. Fiatal felnőtt kor

Az Erő elfogadása. Az akaraterő. Szenvedélyes kivitelezésbe, megvalósításba kezdés, szándék, célok. A személyiséged kibontása a belső tűz folytán könnyed átformálódást biztosít (emésztés, táplálás önmagunk és mások számára – empátiád gyakorlása). Tétlenség helyett indulás. A szégyen-kapcsolataid oldása. Önmagunk vállalása.

4. Indulás a nagybetűs életbe!

A szeretet adása, elfogadása. A szeretet, a jószívűség, az önzetlenség kibontakoztatása. Önszeretet. Mások szeretete. Veszteség-, gyász- és bánatmentes gondolkodás, jelenlét. Szintetizáló képesség.

5. Önkifejezés. Önelfogadás.

Hangot adok annak, aki vagyok. Őszinte, tiszta kommunikáció, nyitottság, függetlenség, szabad választás. Hobbi. A küldetés. Az igazság, a magasabb szempontok. Ítélkezés-, bírálat-, manipuláció, -sértődésmentes beszéd és gondolkodás. Meghallgatottság és meghallgatás. Hála.

6. Bölcsesség.

Belső értékeid felismerése, azok fejlesztése. Önmagunkról, a világról alkotott helyes meglátások. Az intuició. Egotól szabad, magasabb összefüggések meglátása. Nyitottá válás az Egységre. Tévhitek, téves tanítások, a közszellem gondolkodásának felismerése, az istenitől való elkülönítés képessége. Alázat. Együttműködés. Egyensúly.

7. Kapcsolat a Mindenséggel, eggyé válás.

Az Isteni önvalónk elfogadása és egyszerű, könnyed alkalmazása a mindennapok emberi megnyilvánulásában. A transzcendentális tudása, amely ősbizalom eredetű. Kóros működés esetén erőteljes még a kötődés, birtoklás, ragaszkodás és veszteség miatti fájdalom, halálfélelem, félelem az élettől. Ez is gyógyul. Önmagunkra, a belső vezetésre, vezettetésre hangolódás.

Az online önismereti folyamatodat Dr. Szabó Ágnes pszichiáter, pszichoterapeuta, természetgyógyász vezeti.

A Vezetőről, Dr. Szabó Ágnesről

Pécsett végeztem az Általános Orvosi Karon, 1986-ban.

Pszichiáter és Pszichoterapeuta szakorvos, természetgyógyász vagyok, de csak tűzoltásra írok fel pszichiátriai szereket. A betegségeket új felfogásban, gyógyszermentesen, a tudat formálásával gyógyítom, lélekkel, spirituális egységben (de nem vallásos értelemben!) gyógyítóként. Függőséget gyógyítva szoktatok le – különösen pszichiátriai gyógyszerekről- embereket.

Az a Nő, Anya, Társ, Szakember, Tanító, akinek az élete, így a hivatása is a Nők, a családok, a párok gyógyításáról, ébresztéséről, tudatos emeléséről, önmaguk elfogadásának segítéséről, vágyaik inspirálásáról, azok beteljesítéséről szól.

A családi élet jobbításáról, megújításáról, a szerelmi partnerség kiteljesítéséről, az önazonos boldogságot adó útról.
Soha nem adom alább a legegész-ségesebbnél!

dr. Szabó Ágnes

pszichiáter, 

természetgyógyász, 

pszichoterapeuta, 

siker-mentor

Vélemények

Szakmai visszajelzések Dr. Szabó Ágnesről

„Szabadság, könnyedség érzésem van és izgatottan várom az eseményeket és történéseket, hogy mi lesz. Mert ezek a változások nekem minden lépcsőfokában, olyan jót hoztak és élménydúsak voltak, amik így bele irányítottak a helyemre. És erre a feminin energiára én is vágytam, csak én sem tudtam megfogalmazni, hogy hogy is van. Mintha kinyílt volna egy óriási ajtó a mellkasomon és a sok súly kiment onnan és maradt, ami már csak az enyém. Rájöttem arra, hogy mi a következő lépcsőfok és hogy hogyan jutok el oda, ahova szeretnék. Tisztánlátás. Tiszta látás. Köszönöm szépen. Nagyon itt volt a helyem. Valamit lezártam és született egy teljesen új ezzel a programmal”

 

E. két kisgyerekes édesanya

„Jól vagyok, de nagyon elfáradtam. Sok minden tudatosodott bennem, máshogy nézem a dolgokat és valahogy erőt adott arra, hogy tovább menjek a rendrakástól elkezdve, a vágyaim megvalósításában. Nem görcsös akarás, hanem ez a könnyedség az, ami segíteni fog nekem. Segítettél, hogy sikerüljön, hogy az én káoszomból ki tudjak menni. És ami még nagy felismerés, az az, hogy tartottam attól, hogy így a csoportban megjelenjek és hogyan fogok fejlődni. Sokkal többet jelent, hogy hallom másoktól is ezeket a rálátásokat.”

Zs. két kamasz édesanyja

Íme egy visszajelzés a legutóbbi programunkról:

“Segített, hogy felismerjem mi az amiből nem kérek többet, és hogy mennyire fontos ezt kimondani a változáshoz, és a boldogsághoz. Hogy mennyire fontos bátran őszintének lennem magammal szemben, nem félni kimondani az érzéseimet, elengedve a félelmeket, a függőséget. Bízni magamban, az erőmben, az értékességemben. Megengedni magamnak a boldogságot, az örömet, ami nem függ egy másik személytől. Megtapasztalni azt, hogy mennyi örömforrás van, mennyi mindennek lehet örülni. Mennyi szeretet érkezik be hozzám és mennyi szeretetet tudok én is adni. Hosszan tudnám írni ezeket, rengeteget tanultam. Mégis valóban egy ami a legfontosabb, ami most a kurzus ( a program) utáni héten érett be igazán, hogy vissza vettem az erőmet, a határozottságomat, az önértékelésemet a párkapcsolat terén és azt tudom mondani, hogy köszönöm szépen már tudom mit szeretnék, már ismerem a vágyaim, hálás vagyok a tapasztalatokért a múltban, de már mást választok. Megváltoztak az érzéseim, a gondolataim, máshogy tekintek magamra, nem félelemből cselekszem, hanem vágyorientáltan. A legjobb dolog, amit elért nálam a (kurzus) program, hogy már nem csak tudom, hogy hogyan kellene csinálni, hanem érzésben is megvan. Erre vágytam, hogy végre helyezzem magam előtérbe és elismerjem azt, hogy érdemes vagyok egy boldog, őszinte, tiszta, szeretettel, szerelemmel teli párkapcsolatra, és merjem a régire azt mondani, hogy ebben a formában nem kell tovább.”

J.

Milyen előadónak találtad Szabó Ágnest, a program megálmodóját?

“Érezhető volt a sokrétű tudás és az a szeretet, amivel adta le az anyagot.”

“Olyan felismerést és tudatosítást kaptam, ami nagyban befolyásolta a nöiségem.”

“Kellemes, nyugodt, békés hangnemben tartotta meg (a mentorálásokat) a beszélgetéseket. Türelemmel és megértéssel volt felénk. Szórakoztató előadást tartott, olykor humorral fűszerezve még könnyedebbé tette a hangulatot. Nagyon tartalmas előadások voltak, a figyelmet folyamatosan ott tartotta.”

“Nagyon segítőkész, fókuszorientált, a lehető legteljesebb útravalót igyekezett átadni.”

Hallod? Látod? Érzed?

Az újjászületés már számtalanszor megtörtént!

Mindenkivel, aki így döntött, hogy részt vesz az általam vezetett
női elvonulásokon, női online programokon, egyéni pszichoterápián.

Mindenki végig viszi a maga folyamatát önállóan, miközben egy női közösség is segíti.

Mit kapsz a kurzus során?

Biztonsági garancia

Amennyiben az önismereti kurzuson végig részt veszel, az önismereti élményfüzetet kitöltöd rendszeresen és ennek ellenére nem tapasztalod a változást önmagadon, a kurzus teljes árát visszafizetem.

BÓNUSZ

Az első 10 jelentkezőnek egy online egyéni terápiás órát adok ajándékba az önismereti folyamatod során, 60 000 Ft értékben! Jelentkezz most! Légy az első 10 között! Élvezd a négyszemközti személyre szabott terápiás támogatást!

Az online találkozók a zoomon lesznek megtartva 7.30-9.00 közt hetenként csütörtöki, illetve pénteki napokon, alternáltan.

A 14 alkalmas online Önismereti kurzus ára

Egyösszegű

Egyösszegű utalással

Jelentkezési határidő november 15.

440 000 Ft,

azaz négyszáznegyven-ezer forint

Részletfizetés

Részletfizetési extra kedvezmény

első részlet a jelentkezéskor,
de legkésőbb
november 15-én,
majd minden hónap 10-én a továbbiak

4 x 120 000 Ft

összesen 480 000 Ft

Biztos vagyok benne, hogy életed fantasztikus élményét tudhatod magadénak a kurzuson!

Szeretettel várlak!

Ágnes

Töltsd ki a lenti űrlapot, és jelentkezz az elvonulásra még ma!

Válassz csomagot és töltsd ki az űrlapot!

Az adataid megadásával jelentkezhetsz az Öngyógyító Önismereti kurzusra! Töltsd ki az űrlapot, majd kattints a JELENTKEZEM gombra!

Utald át az program árát

Jelentkezés után e-mailben küldjük az átutaláshoz szükséges adatokat. A jelentkezésed csak akkor végleges amikor az utalás megtörtént.

Találkozunk az Öngyógyító Önismereti kurzuson

November 16-án találkozunk online. A részleteket küldöm e-mailban az kurzus indulása előtt.

A jelentkezési lehetőség lezárult.

Jelentkezés előtt
Kérdésed van?