ThetaHealing® DNS1 Alaptanfolyam Dr. Szabó Ágnessel

2024.09.25-27. online

A theta frekvencia a kapcsolódási útvonal a Mindenséghez, az Univerzum általános „kommunikációs csatornája”.

Tanulj meg rajta keresztül kapcsolódni!

Ez a végtelen potenciál, ez a végtelen információ és intelligencia a te rendelkezésedre is áll!

Köszöntelek!

A Lelked hív.

Egészséged, életed, kapcsolataid, szerelmed, a Minden (a kvantum mező, Mátrix, a Végtelen intelligencia, az Isten, vagy ahogy neked tetszik) hív azért, hogy benned új dolgok, új megértés, új kapcsolat formálódjon belül a mikro univerzumodban önmagaddal létrejövő változások által, az univerzum végtelen energiájának és erejének megtapasztalása, az Egy-ség mentén.

A káosz, amiben érezheted magad, arra sarkall, lépj tovább abból, amibe jelenleg odatartozónak vallod önmagad és helyette alkoss egy olyan új valóságot, olyan új önvalót szabadon, ahol a belső Forrásodban a mikroverzumodban rendet teremtesz: meggyógyulsz, egész-ségessé és boldoggá, harmónikussá teljesedsz a Jelenben.

Ezen az új utadon a bőségáramlásod már abból az új személyiségedből fakad, aki a saját útjára lépve önmaga vágyait akként teljesíti be, hogy a különleges egyediségét az egész Föld javára kamatoztatja.

Hogyan tegyem ezt?

Útmutatásul a ThetaHealing módszere szolgál.

Valójában több egy módszernél: egy magasabb megértésből származó jelenlét. Isteni tudatosság. Igen, van neked ez! Ne lepődj meg! Mindenkinek van!

A ThetaHealing, mint az új kommunikációs csatornád és az általa érkező magasabb megértéseid mentén létrejövő új választásaid már mindenkit, minden érintettet emelnek, gyógyítanak, beleértve önmagadat.

Csak az egész-séget képes szolgálni. Nem árt.

Az egész-séget abban az értelemben, ahogy az emberi az istenivel egységet alkotva határtalanná, egész-szé váltan tapasztal és választ önmagából egyre sugárzóbb, egyre szeretettelibb, egyre elfogadóbb, egyre gazdagabb világot és életet.

Mi az a Theta?

Egy agyhullám frekvencia neve (4-7 Hz) és ennek megfelelő agytevékenység: az elalvás körüli és az alvás álomfázisára jellemző agyhullám, ahol a tudatosságod még, a tudatalattid tartalma már elérhető. Itt vagy EGY.

Ennek a különleges egysége az, ami – bár mindenki által ismert és jelen levő tudatszint -, a kreativitás, a kreálás sebességét oly mértékben felfokozza és oly mértékben játékosan, könnyedén valósít, ahogy azt gyermekkorunkban tettük. A gyerekek általános agytevékenysége theta állapotú: ez az a végtelen potenciál, amivel a gyerekek képesek megtanulni bármit és jól érezni magukat bármiben, bárkivel, egyszerűen, játszva. Hatalmas, szuper sebességgel sajátítják el Földre érkezett Lélekként a Földi életük szabályait, az adott kultúrájuk törvényeit, az anyanyelvüket és így tovább.

Mondhatnám róla, a theta az Univerzum általános „kommunikációs csatornája”. Bárki megérti. TE IS! Ez a végtelen potenciál, ez a végtelen információ a te rendelkezésedre is áll!

Az igazság az, hogy az a világ, amiben most élsz, a korábban elgondolt gondolataid, érzéseid és a tudatalattidban futó öntudatlan genetikai és más programjaid következménye, azok kivetülése az anyagba, amit most környezetként észlesz.

A vágyott valóságodban élsz, vagy változtatni kívánsz?

Te milyen gondolatokkal teremtetted az életedet? Milyen belső monológot folytatsz magaddal? Hogyan gondolkodsz a körülötted megnyilvánuló világról?

Jó hírem van!

Képessé válsz a ThetaHealing Alaptanfolyam elvégzése által ezt a gyermeki tiszta agyfrekvenciádat tudatosan a szolgálatodba állítani a gyógyulásod, a céljaid és vágyaid valósulása, az új világod megteremtése érdekében egy új élet megtapasztalásával. Megfiatalodsz. Egészséges és sokkal boldogabb leszel, mint valaha!

Thetahealing® Alap DNS Tanfolyam

Az Alap DNS Tanfolyamon bemutatom a ThetaHealing® technikát rendkívül gyakorlatias módon. Önmagadon gyakorolsz folyamatosan 3 napon át, így később önállóan, a segítségem nélkül is folytatod azt magadon és a környezetedben élőkön is alkalmazhatod.

Cél, hogy minden résztvevőnél aktiválásra kerüljön a DNS 12 szála, így az átlagnál jóval több képességre és magasabb tudatszintre (intelligenciára) teszel szert a minden napokban.

Megtapasztalod, ahogy megnyílsz a Mindenség, a Teremtő felé a Feltétel Nélküli Szeretete által.

A ThetaHealing technika gyakorlati alkalmazásakor a tanfolyam során megváltoztathatókká válnak a kódjaid, amik az életed lenyomatai a jelenben, mint alap-, majd a genetikai-, a távoli történelmi, és a teljességedet mutató lelki szintű meggyőződéseid úgyszintén, amik programokká merevedtek mára. Lehetnek saját választások vagy külső tényező által létrehozott programok.

Ezek a programok könnyedén felülírhatók theta állapotban és csodák sora történik meg ezáltal, akár már a tanfolyam ideje alatt is.
A ThetaHealing®-ben hisszük, hogy a hiedelmek és az érzelmek tanulhatók, átadhatók az őseink által. Ezt hívjuk genetikai szintnek.

A tanfolyam során megtanulod beazonosítani saját hiedelmeidet és azt is, hogy törölheted ezeket önmagadból és másokból is.

A ThetaHealing gyógyítja a genetikai vonalaid hitrendszereit is, amik a jelenlegi kaotikus állapotért nagyrészt felelősek.

A Te felelősséged most az, hogy RENDET RAKJ VÉGRE BELÜL A PROGRAMJAIDBAN és felvállald a saját önazonos utadat a legmagasabb nézőpontot felelősséggel választva.


Ezek a gyakorlatok gyorsan felfedik a rejtett, tudatalatti hitrendszereidet. Megtapasztalod, hogy a test, a lélek, a tudat hogyan cseréli a korlátozó hiedelmeidet és érzelmeidet a jelenedet támogatókra.

Egyéb témáink és a gyakorlatok:

Vianna Stibal, a ThetaHealing megalapítója írtra rólam első találkozásunk alkalmával, 2016-ban:
” Egy csodálatos gyógyító vagy. Sokakat fogsz inspirálni saját útjukra való rátalálásukban.
Szeretettel: Vianna”
 

Ismerj meg!

dr. Szabó Ágnes pszichiáter, pszichoterapeuta, természetgyógyász, spirituális gyógyító vagyok.

Az a Nő, Anya, Társ, Szakember, Tanító, akinek az élete, így a hivatása is a Nők, a családok, a párok gyógyításáról, ébresztéséről, tudatos emeléséről, önmaguk elfogadásának segítéséről, vágyaik inspirálásáról, azok beteljesítéséről szól.

2016 óta vagyok instruktor, ThetaHealing tanár.
Képződtem Magyarországon több helyen, majd Svájcban szintén több  helyen, személyesen Vianna Stibal, a ThetaHealing technika alapítójánál és USA-ban (Montana), ahol a Game of Life tanári tanfolyamot végeztem el a japán  Hiroyuki.Miyazaki-nál.
Mindegyik instruktor képzés életem egy hatalmas kalandja a mai napig!

Velem tartasz? Akkor jelentkezz most!

Jelentkezési határidő: 2024.09.23.

A ThetaHealing Alaptanfolyam ára:

128 000 Ft, azaz százhuszonnyolc-ezer forint

Ösztöndíj elérhető

Kérlek, add meg az Űrlapban az adataidat és a posta címedet is feltétlenül tüntesd fel! Köszönöm

Mi történik a ThetaHealing Alap tanfolyamra történő jelentkezésemet követően?

A mellékelt Űrlapot kitöltve, adataidat megadva már tudjuk a továbbiakban a kapcsolatot tartani veled.

Az általad megadott email címre küldjük el azokat a regisztrációs teendőket, amiket a központi ThetaHealing weboldalon el kell végezned a tanfolyam megkezdése előtt.  Mindenben segítünk!

Továbbá erre az email címre küldjük ki a zoom linket, amin csatlakozni tudsz hozzám az online tanfolyam során.

Ha bármi kérdésed van, a  kapcsolat@drszaboagnes.hu email címre írj nekem.

A jelentkezésed a tanfolyam részvételi díjának befizetésével válik érvényessé!

A tanfolyam bár online zajlik, postán kiküldök számodra egy ThetaHealing Alaptanfolyami nyomtatott könyvet.

A tanfolyam végeztével annak elvégzéséről egy oklevelet is kapsz.

Jó tudni!

Az alapozó további tanfolyamokat, a ThetaHealing Haladó, az Áss mélyebbre tanfolyam és a Fejleszd a kapcsolataid sorozatból a Te és a Teremtő ThetaHealing, és a Te és a Partnered ThetaHealing tanfolyamot lehetőséged lesz 2024-2025-ben velem folyamatosan elvégezni. Ezen alapozó tanfolyamokat követően szabadon választhatsz már egy sor további ThetaHealing tanfolyamból. Az előbbiekben említett tanfolyamok elvégzése kötelező, mielőtt tovább lépnél más szintekre.

Maradtak kérdéseid? Kérj visszahívást!

A gombra kattintva megjelenő űrlapon keresztül jelentkezhetsz egy visszahívásra! Ennek keretein belül minden a vásárlás előtt felmerülő kérdésedet megválaszolom!

Tedd meg az első lépést, és jelentkezz az elvonulásra még ma!

Töltsd ki az űrlapot!

Az adataid megadásával jelentkezhetsz! Töltsd ki az űrlapot, majd kattints a JELENTKEZEM gombra!

Utald át az program árát

Jelentkezés után e-mailben küldjük az átutaláshoz szükséges adatokat. A jelentkezésed a tanfolyam részvételi díjának befizetésével válik érvényessé!

Találkozunk a tanfolyamon

Szeptember 25-27 9.30-16.00 között találkozunk online a tanfolyamon! Minden szükséges részletet megosztunk veled e-mailben!

Életed egy csodákkal teli utazását kezded meg ezzel a tanfolyammal!

Szeretettel várlak!

Ágnes

Kérdésed van?
Kérj egy visszahívást, és minden felmerülő kérdést megválaszolok!