MI A KÜLÖNBSÉG A FEMININ ÉS A FEMINISTA KÖZÖTT?

Bizonyára te is észrevetted, hogy a minket körülvevő válság, melynek részei a háborúk, nemcsak a mindennapjainkba költözött be, de a kommunikációnkra is rányomja a bélyegét. Egyre könnyebben lobbanunk, ugrunk minden kis apró elszólásra, mondatra, sőt már kérdésre is.

Háború van az érzéseink és gondolataink világában szintén.

Instabillá váltunk mi magunk is, így a világ is körülöttünk.

Nehéz helytállni, biztos alapokra helyezni magunkat a sok-sok nehézség közepette, tudom. Nehéz önmagunkért is kiállni anélkül, hogy ne elmérgesedett vitába, torkollana a „párbeszéd”.

Az is tapasztalható, hogy a kommunikáció az utolsó, amire figyelmet fordítunk, pedig szinte ez lenne a legfontosabb tudásunk az egész életre. Hiszen, ha értjük a másikat, az rengeteg vitát és sértődést meg tud oldani.

Ahhoz, hogy a másikat megértsük, először magunkat kell értenünk, magunkat kell látnunk kívülről, tehát ismernünk, kik is vagyunk. Amúgy őszintén.

Mikor válunk irritálttá? Amikor nem önmagunk vagyunk. Amikor nem a saját helyünkön élünk. Amikor nőként férfiasan, tehát masculin módon fejtünk ki erőt, erőlködést és nekilátunk harcolni mind a nővel, mind a férfival – önmagunkban és körülöttünk a külvilágban is.

Akkor is bizonytalanná válunk, ha a belső isteni magunktól, az Ön-Magunktól – ideiglenesen –  lehasítjuk a tudatunkat.

Ez a harcoló nő, aki nem emlékszik rá, ki is ő teljessége szerint,  támadóvá válik, mert fél.

Ez a nő ekkor nem csak anyatigrisként van jelen, aki védelmező és amúgy semmitől sem fél. A nő, amikor fél, agresszívvé válik és harcol, háborúzik. Nézz rá a családokra. Nézz rá a Világra.

Az a nő, aki védelmez, az bátorrá és erőssé válik és nem fél.

A félelem fortélyosan igazgat. Nőt, férfit egyaránt.

Mivel a nők hosszan voltak elnyomott állapotban, a férfi félelmei miatt, majd a saját félelmeik következtében, ezért az erejüket harcosan használták egy idő után a férfi ellen, az elnyomás, a kizsákmányolás ellen. Ez a női jogokért, egyenlőségért – jogosan kiálló – női aktivista mozgalom a feminizmus. Azonban -miközben a női egyenrangúságért száll síkra-, azon közben férfias, harcos erőket használ a céljai elérésében. Tehát férfias módon „akar” nő lenni.

Itt a küzdés az első rendű, a meghatározó, a kulcs fontosságú eszköz.

Hiányzik belőle az elfogadás, a női szerepekben való teljes megelégedettség, öröm, a női teljesség. Hiányzik a belső női stabil feminin tudat.

Mert a nő tudatos tudata elfelejtette már, hogyan „jó” feminin, tiszta női energiában létezni. Pedig vágya van rá – tudattalanul.

Ki is a feminin nő?

Amikor a nő megérkezik önmagához, akkor a színtiszta feminin női energiába, haza érkezik. Felébred. Önmaga tiszta Női mivoltjára ébred.

Azt érzi, mindig is erre vágyott. Itt van itthon. Itt egész. Itt kerek.

Mik az ismérvei a feminin tiszta energiájú nőnek?

Örömködik, könnyed, áramló, vonzó, békés, szerelmes, szeretettel teli, termékeny, erős, elfogadó és elfogadott, szabad, tisztán látó, tisztán halló, spirituális. Anélkül bír teremtő erővel, hogy nagyokat kellene küzdenie érte. Gyümölcsöznek körülötte a dolgok, maga az anyag, mert bőségben él.

Szerelemmel szereti és vonzza a férfit. Mondom a férfit és nem a félelemben élő és félelmet generáló, éretlen belső gyermeknek akar fejet hajtani!

A feminin nő erőteljes, tiszta, teremtő, harmonikus energiában áramlik.

Életörömmel átjárt. Óvja az életet. Élvezi a teremtményeit, mert mindet elfogadja és szerelemmel szereti.

Ez a feminin női energia világokat képes átrendezni, lenyugtatni, megbékíteni.

A káoszból képes új, rendezett világot alkotni.

Egy határozott, tiszta tudatú életet képes megtapasztalni, mert maga is azzá vált.

A feminin energiát szomjazza a masculin, a tiszta női energia tiszta férfi párja. A masculin szerelemmel szereti a feminint. Ők együtt áramlanak, nem a küzdés a legfontosabb kapcsolatuk (van ez is). Ők együtt táncolnak át az életen!

A feminin energiát, annak békéjét szomjazza a Föld, az egész Világ!

Itt az ideje valódi feminin önmagunkra ébredni, drága Hölgyeim, hogy önálló, egész-séges (és nem fél-elemmel teli) világokat igazgathassunk feminin női mivoltunkban.

Ha felkeltette az érdeklődésedet az írás és szeretnél a továbbiakban bővebben megismerkedni önmagad tiszta feminin energiájával, feminin női energiádba lélekből, tisztán megérezni, azt a minden napjaidban élvezni, akkor ajánlom figyelmedbe a

FEMININ NŐI ÚJJÁSZÜLETÉS SIKER MENTOR PROGRAMOT

és/vagy az

ŐRSÉGI NŐI LELKI ELVONULÁST

Olvasd el, hogy mi minden lenne, ha választanád önmagad többszörösen:

https://drszaboagnes.hu/feminin-noi-ujjaszuletes/

 

https://drszaboagnes.hu/noi-elvonulas/

Szeretettel,

Ágnes